Social

Ajutor pentru timișorenii care vor să se programeze la vaccinarea anti-covid. Pot suna la un Call Center

Ajutor pentru timișorenii care vor să se programeze la vaccinarea anti-covid. Pot suna la un Call Center
Adora Beauty

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara pune la dispoziția timișorenilor numărul de telefon 0356 406517 în vederea înscrierii și programării în platforma Națională de vaccinare împotriva COVID-19.

De luni până duminică, inclusiv, în intervalul orar 8-19 timișorenii pot apela acest număr de telefon dacă doresc să se programeze în vederea vaccinării. Apelul va fi preluat de către un angajat al Direcției de Asistență Socială, care va întocmi în acest sens o fișă de înregistrare, îl va înscrie pe platforma națională și îl va programa la un centru de vaccinare, respectiv o echipă mobilă (dacă situația medicală impune acest lucru), atunci când platforma va permite programarea, în funcție de numărul disponibil de vaccinuri existent în Timișoara.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara face precizarea că acest serviciu de CALL CENTER se adresează exclusiv persoanelor care locuiesc în fapt pe raza orașului.  De asemenea, timișorenii trebuie să știe ca inițierea apelului reprezintă acceptul lor cu privire la furnizarea de informații cu caracter personal, date necesare în vederea  înscrierii pentru vaccinare.

În momentul realizării acestei programări, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara va anunță persoana despre data, ora și centrul de vaccinare la care a fost programată.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*