Social

Noi sancțiuni aplicate de polițiștii locali pentru sala de sport de pe Torontalului

Noi sancțiuni aplicate de polițiștii locali pentru sala de sport de pe Torontalului

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în cursul zilei de ieri, noi verificări la sala de sport Smarfit de pe Calea Torontalului după ce reprezentanții acesteia au continuat să funcționeze, deși sala fusese închisă în urmă cu aproximativ o săptămână, ca urmare a unei sentințe civile în instanță. Inițial, la vremea respectivă, s-a aplicat o sancțiune de 2000 lei conform OG 99/2000 deoarece sala funcționa fără autorizație.

În cursul zilei de ieri s-au efectuat verificări dimineața, iar reprezentanții sălii au susținut că este închis și că doar fac inventarul și mută echipamente. Câteva ore mai târziu, la o nouă verificare la care a participat și un echipaj al Secției 4 din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, ca urmare a unor sesizări, s-a stabilit că sala este deschisă, având clienți în interior. Trecându-se la verificarea documentelor s-a constatat că sala funcționează acum pe altă firmă, activitatea fiind schimbată de pe Smart Fitness Studio SRL pe SC Megatrans VSC SRL. Pentru că la punctul de lucru nu era afișat și nici nu a putut fi prezentat Acordul de funcționare, firma a fost din nou sancționată cu 2400 de lei pentru neafișarea acestuia și pentru lipsa vizei anuale.

Verificările în ceea ce privește legalitatea activităților desfășurate în locația respectivă vor fi continuate și în aceste zile, urmând a se lua măsurile legale până când reprezentanții societății vor deține toate documentele necesare desfășurării unor activități în conformitate cu legislația în vigoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*