Administrație

Dezbatere publică online la Primăria Timișoara

Dezbatere publică online la Primăria Timișoara

Primăria Municipiului Timişoara face precizarea că dezbaterea publică referitoare la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „LOCUINȚE ȘI SERVICII”, Piața Bisericii nr.7, Timișoara”, programată pentru ziua de luni, 01.02.2021, ora 12,  se va desfășura de la ora 16, luni, 01.02.2021.

Dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM timp de 60 de minute.

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General  –  Serviciul Administraţie Locală sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro., până la data de 29.01.2021, ora 12.

Persoanele care doresc să participe și online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 29.01.2021, ora 12, intenția de participare și totodată, vor transmite opiniile pe  care urmează să le pună în discuție, la  adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi.

Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*