Eveniment

Bătrân plecat de acasă, găsit de polițiști și un subofițer ISU

Bătrân plecat de acasă, găsit de polițiști și un subofițer ISU
Adora Beauty

Un bătrân din județul Arad care a plecat de acasă în urmă cu câteva zile, a fost găsit teafăr de polițiști și un subofițer ISU.

Pe 12 ianuarie, polițiștii arădeni au fost sesizați despre plecarea de la domiciliul său, de pe raza localității Baia (comuna Vărădia de Mureș), a unui bărbat de 61 de ani. În după amiaza zilei de 14 ianuarie, bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 km de domiciliul său, în podul unui grajd abandonat, pe un deal de pe raza localității Dumbrăvița, îmbrăcat în aceleași haine cu care plecase de acasă.

La căutările desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și ai Secției Rurală 8 Săvârşin a luat parte și un subofițer ISU, din cadrul Secției Bârzava- Garda 2 Birchiş, aflat în timpul liber. Acesta a însoțit echipele de căutare cu autoturismul personal, special echipat pentru deplasarea în zone greu accesibile.

Activitățile de căutare au fost îngreunate de terenul greu accesibil în orice anotimp, ninsoarea abundentă din ultimele zile și temperaturile scăzute. Echipele de căutare au acoperit o suprafață de aproximativ 5 hectare.

După un consult medical preliminar bărbatul a fost predat familiei sale.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*