Administrație

Doar două centre pentru vaccinarea anti-covid se vor deschide luni la Timișoara

Doar două centre pentru vaccinarea anti-covid se vor deschide luni la Timișoara
Adora Beauty

Primăria Timișoara lucrează împreună cu Prefectura și Direcția Județeană de Sănătate Publică Timiș pentru deschiderea, în cel mai scurt timp, a tuturor centrelor de vaccinare.

Potrivit lui Dominic Fritz, Primăria Timișoara a pus la dispoziție, și cu ajutorul unor companii private, 17 spații destinate vaccinării, care reprezintă 11 centre de vaccinare întrucât mai multe spații se află în aceeași locație.

„Deocamdată, Centrul Județean de Coordonare si Conducere a Interventiei (CJCCI) ne-a solicitat alocarea a două centre pentru vaccinare. Continuăm amenajarea celorlalte și le punem la dispoziție etapizat pe măsură ce ni se cere. Acele primele două centre vor funcționa la Iulius Town și la Spitalul CFR. La Iulius Town vaccinarea va fi realizată de echipe mixte de cadre medicale de la Spitalele Municipal și Louis Țurcanu din subordinea Primăriei. Le mulțumesc!”, a spus primarul Timișoarei.

Vaccinarea va începe luni, 18 ianuarie. Înscrierea se face pe platforma națională https://vaccinare-covid.gov.ro/ începând de vineri, 15 ianuarie, ora 15.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*