Sport

Politehnica – Astra, în optimi. Declaraţia lui Dan Alexa despre adversar

Politehnica – Astra, în optimi. Declaraţia lui Dan Alexa despre adversar

Astăzi, 12 ianuarie, la Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor din optimile de finală ale Cupei României. Politehnica o va întâlni în această fază a competiţiei pe prim-divizionara AFC Astra. În acest duel echipa noastră va fi formaţia gazdă.

Duelurile din această fază se dispută în manşă unică, pe terenul formaţiei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Echipa noastră a făcut parte din urna B la tragerea la sorţi, alături de UTA, Viitorul Pandurii Tg. Jiu şi Dunărea Călăraşi. Urna A a fost compusă din formaţiile care au atins faza optimilor de finală şi în ediţia precedentă a competiţiei.

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 10 februarie cu începere de la ora 13.30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior de FRF.

Sigur, întâlnim un adversar bun, chiar foarte bun al Ligii I. O echipă formată din jucători de mare calitate, jucători care pot să facă diferenţa. Prin aducerea antrenorului Eugen Neagoe au revenit spectaculos după ce au început prost sezonul. Dar au transferat, cunosc foarte bine clubul Astra. Va fi un meci greu, dar ne vom juca şansa. Încercăm să producem surpriza. Jucăm şi acasă şi sperăm să ne calificăm, deşi Astra, clar, va avea prima şansă”, a declarat Dan Alexa.

E un meci important, un alt dezavantaj e că va fi primul nostru meci oficial. Astra, la ora meciului, vor avea câteva jocuri disputate în Liga I, care începe acum. Repet, eu un joc important, un eveniment pentru noi. Întâlnim o echipă de primă ligă într-un meci oficial, sper să ne ridicăm la nivelul mizei”, a precizat antrenorul principal al Politehnicii.

Mai multe detalii: https://www.sspolitehnica.ro/cupa-optimi-politehnica/.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*