Administrație

Licitația pentru Sala Polivalentă din Timișoara a fost contestată

Licitația pentru Sala Polivalentă din Timișoara a fost contestată

Sala Polivalentă de 16.000 de locuri de la Timișoara a ajuns la finalul procedurilor de licitație pentru proiectare. Este vorba despre studiu de prefezabilitate și studiu de fezabilitate.

Potrivit secretarului de stat din Ministerul Dezvoltării, timișoreanul Cătălin Iapă, a fost depusă o contestație împotriva Rezultatului procedurii și Raportului procedurii, iar în acest moment se așteaptă rezultatul contestației la CNSC.

Termenul până la care CNSC trebuie să finalizeze judecarea contestației este 15 ianuarie 2021, iar în funcție de rezultat se vor face pașii necesari în continuare.

„Să sperăm că nu va mai dura mult și va începe proiectarea acestui obiectiv important pentru oraș. La licitație a fost un interes mare, concurând 12 asocieri pentru a câștiga contractul. Întrebând la CNI, în desele discuții avute pe acest subiect, de ce durează așa de mult evaluarea ofertelor, licitația fiind începută din data de 8 aprilie 2020, îmi răspundeau că numărul mare de participanți la licitație presupune mai mult timp de analiză”, a transmis Cătălin Iapă.

Sala polivalentă va fi construită de Compania Națională de Investiții, cu fonduri guvernamentale de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

La finalizarea lucrărilor va fi predată pentru exploatare către Primăria Municipiului Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*