Administrație

Nicolae Robu după ce a văzut cozile de la STPT: Opriți bătaia de joc la adresa pensionarilor, elevilor și studenților!

Nicolae Robu după ce a văzut cozile de la STPT: Opriți bătaia de joc la adresa pensionarilor, elevilor și studenților!

Fostul primar al orașului este foarte nemulțumit pentru că noul edil-șef al Timișoarei vrea să reducă din gratuități la transportul în comun și a decis să îi pună lunar pe drumuri pe elevi, studenți și pensionari pentru reînnoirea cardurilor STPT.

„Eu am introdus un sistem simplificat la maximum cu privire la gratuitățile pe mijloacele de transport public și cele mai multe gratuități din țară, beneficiari de ele fiind: toți pensionarii, toți elevii, toți studenții etc. Am fost mirat când am citit că noul primar vrea să reducă aceste gratuități, altfel spus să restrângă numărul beneficiarilor lor și să schimbe procedurile de asigurare a acestor gratuități. La câteva zile după, au început să apară poze scandaloase cu oameni stând la cozi!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

El le cere noilor decidenți să oprească această bătaie de joc la adresa a zeci și zeci de mii de timișoreni.

„Cu mine ca primar, timp de opt ani, toată lumea a fost mulțumită de sistemul pe care l-am instituit! De ce nu îl lăsați să funcționeze pe mai departe?! L-ați schimbat, DV, NU ALTCINEVA, căci nimeni altcineva nu-l poate schimba -doar am fost primar și pe mine nu mă puteți minți cum o faceți zilnic cu atâția oameni de bună credință, mulți dintre ei care v-au votat, necunoscându-vă adevărata față și crezând minciunile cu care v-ați făcut campania-, dv l-ați schimbat, dar, acum, simțind oprobiul public, încercați să pasați răspunderea la un funcționar care evident că nu face nimic de capul lui, nu iese din cuvântul primarului, indiferent cum s-ar numi acesta la un moment sau altul! Lăsați gratuitățile așa cum au fost! Nu mai puneți oamenii pe drumuri! Nu-i mai șicanați doar pt a-i determina să renunțe și astfel dv să vă atingeți obiectivul de a reduce nr. de beneficiari ca să faceți economii, căci asta urmăriți, de fapt!”, a mai precizat Nicolae Robu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*