Social

Campanie de colectare a deșeurilor periculoase și a deșeurilor voluminoase în comuna Șandra

Campanie de colectare a deșeurilor periculoase și a deșeurilor voluminoase în comuna Șandra
Adora Beauty

Atenție, cetățeni! Retim Ecologic Service SA derulează în data de 1 februarie 2021 campania de colectare a deșeurilor periculoase și în 8 februarie a deșeurilor voluminoase de pe raza comunei Șandra.

Astfel, pe 1 fenruarie în intervalul 10.30- 18.30, pe platoul de lângă firma Trans Solomon-zona Industrială se vor colecta deșeurile periculoase. În această categorie intră: ambalajele de la produsele de igienizare, baterii și acumulatori, spray-uri, ambalaje de la vopsele și lacuri (acestea vor fi depuse în ambalaje închise etanș) etc. Acestea se vor depune voluntar în containerul pus la dispoziție de către operator.

Deșeurile care NU se colectează: transformatori, condensatori, DEEE-uri și produse cu conținut de azbest.

În 8 februarie, între 10.30-18.30, pe platoul de lângă firma Trans Solomon-zona Industrială se vor colecta mobilier, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată altele decât deșeurile din echipamente electrice și electronice precum: calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși, geamuri, tocuri de geamuri și sticlă de geam, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă, carpete, preșuri.

ATENȚIE! În cadrul acestei campanii nu se colectează: deșeuri industrial (inclusiv cele rezultate din producție), deșeuri din construcții și demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere).

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*