Eveniment

Aproape 150 de timișeni, amendați într-o singură pentru că nu purtau mască

Aproape 150 de timișeni, amendați într-o singură pentru că nu purtau mască

În cursul zilei de miercuri, sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat 241 de forţe de ordine, fiind verificate 79 de societăți comerciale, precum şi 51 de mijloace de transport persoane, dintre care 34 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 1500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 59.500 de lei. Dintre acestea, 147 de sancțiuni contravenționale în valoare de 53.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 15 sanctiuni în valoare de 6.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*