Eveniment

Cu mașina neînmatriculată și cu numere false, un tânăr gonea cu 135 km/h prin Cenad

Cu mașina neînmatriculată și cu numere false, un tânăr gonea cu 135 km/h prin Cenad

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit, sâmbătă, pentru control, pe raza localității Cenad, un autoturism neînmatriculat și cu numere false, condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani.

În timp ce desfășurau activități pentru controlul și supravegherea traficului rutier, polițiștii au oprit pentru control un autoturism care circula cu viteza de 135 km/h pe limita maxima admisă de viteză de 50 km/h.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că autoturismul este neînmatriculat și are numere false.

Tânărului i-a fost reținut permisul de conducere și i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false.

De asemenea, duminică, polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou au oprit pentru control, pe raza localității Peciu Nou, un autoturism, condus de un bărbat, de 38 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele  conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*