Eveniment

Percheziții în Lugoj la contrabandiștii de țigări

Percheziții în Lugoj la contrabandiștii de țigări

Poliţiştii orașului Făget și cei ai Secției 10 Rurale Făget, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au efectuat, luni, patru percheziţii în Lugoj la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Poliției Orașului Făget, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a trei persoane bănuite de deținere și comercializare a produselor accizabile în Lugoj, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Activitățile desfășurate au vizat două femei de 44 și 47 de ani și un bărbat de 48 de ani din Lugoj, aceștia fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma descinderilor polițiștii au descoperit  21.420 de țigarete netimbrate, suma de 15.260 de lei, 100 de euro, 5 telefoane mobile, 3.448 de articole pirotehnice și au confiscat două autoturisme.

La sediul poliției au fost conduse 5 persoane, 2 bărbați și 3 femei în vederea audierilor. Cele 5 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă” în formă agravantă, iar o femeie în vârstă de 52 de ani fiind cercetată şi pentru comiterea infracțiunii de „operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără  drept”.

Aceștia  au fost  introduși  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*