Social

Lucrări de reparații efectuate de autoritățile sârbe la ecluza Hidrocentralei Porțile de Fier I. Trafic întrerupt temporar

Lucrări de reparații efectuate de autoritățile sârbe la ecluza Hidrocentralei Porțile de Fier I. Trafic întrerupt temporar
Autoritatile sârbe au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara cu privire la  efectuarea unor lucrări de reparații ale ecluzei Hidrocentralei  Porțile de  Fier I in cursul zilei de azi, 26.12.2020, in intervalul  orar  09.00 – 14.00. Astfel, traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I se suspenda in intervalul de timp menționat.
In acest sens, recomandam participantilor la trafic utilizarea celorlalte puncte de trecere de la granita comuna romano-sarba.
Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timisoara ține permanent legătura cu autoritățile sarbe și va dispune toate măsurile aflate în competență, astfel încât, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent și operativ.
De asemenea, li se recomandă participanţilor la trafic consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*