Administrație

Elevii din Buziaș primesc tablete de la primărie, iar profesorii și învățătorii laptopuri

Elevii din Buziaș primesc tablete de la primărie, iar profesorii și învățătorii laptopuri

Elevii din orașul Buziaș primesc tablete pentru a putea participa la cursurile online, în această perioadă atât de dificilă din cauza pandemiei de coronavirus.

Primăria orașului Buziaș achiziționează 600 de tablete pentru elevi, cu fonduri europene. Urmează să fie semnat contractul și să se facă achiziția acestora, apoi vor fi împărțite copiilor. De asemenea, în același contract, vor fi achiziționate și laptopuri pentru profesori și învățători.

Totodată, Inspectoratul Școlar al județului Timiș va aloca orașului Buziaș 61 de tablete care vor fi distribuite elevilor care provin din familii sărace și care nu își permit să achiziționeze un astfel de dispozitiv. Aceste tablete provin de la Ministerul Educației.

Fiecare tabletă are internet inclus, suficient pentru ca elevii să poată participa la cursurile școlare online. Dispozitivele vor fi predate pe bază de contract de comodat, semnat de părinți sau tutori.

În cazul în care acestea vor fi deteriorate, dintr-un motiv sau altul, familia elevului va achita Primăriei Buziaș, contravaloarea tabletei.

Dispozitivele electronice vor fi predate la finalul anului școlar, urmând ca elevii să le reprimească la începutul următorului an școlar.

Tabletele vor fi folosite exclusiv pentru cursurile școlare online.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*