Administrație

Mesajul primarului din Buziaș: „Vom avea un Crăciun altfel decât până acum, însă am speranța că ne vom bucura cu toții de tradiții cu mare prudență”

Mesajul primarului din Buziaș: „Vom avea un Crăciun altfel decât până acum, însă am speranța că ne vom bucura cu toții de tradiții cu mare prudență”

Printr-un mesaj transmis locuitorilor orașului Buziașului, primarul Sorin Munteanu face apel din nou la oameni ca, și în această perioadă, să fie precauți și să respecte regulile în vigoare pentru a se feri de coronavirus.

„Dragi locuitori, vreau să încep prin a vă mulțumi pentru că ați  fost alături de mine și în acest an care tocmai se încheie și m-ați sprijinit să continuăm și să ducem la bun sfârșit proiectele orașului Buziaș, proiecte care dezvoltă armonios orașul nostru. Așa cum știți, anul care se încheie a fost unul dificil, nemaiîntâlnit, însă, împreună, respectând toate măsurile impuse de autoritățile naționale pentru evitarea răspândirii virusului SARS CoV-2, am depășit toate dificultățile pe care le-am întâmpinat și sperăm cu toții ca acest virus nenorocit să dispară pentru totdeauna, astfel încât să ne continuăm viețile într-un mod liniștit, așa cum era înainte de izbucnirea pandemiei. Fac apel din nou la dumneavoastră, și vă rog ca, și în această perioadă, să fiți precauți și să respectați regulile în vigoare. Vom avea un Crăciun altfel decât până acum, însă am speranța că ne vom bucura cu toții de tradițiile și obiceiurile specifice acestei perioade, cu mare prudență. Vă doresc să aveți parte de sărbători cu sănătate și liniște, alături de cei dragi! Crăciun fericit și La mulți ani!”, a transmis primarul Buziașului, Sorin Munteanu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*