Social

Acţiunea de Crăciun Druckeria a avut loc la Biled. Zeci de copii din comună au primit daruri

Acţiunea de Crăciun Druckeria a avut loc la Biled. Zeci de copii din comună au primit daruri

Chiar dacă anul 2020 nu a fost cel dorit, Acţiunea de Crăciun a Druckeriei a venit şi cu ocazia acestor sărbători în sprijinul mai multor copii şi familii din vestul ţării, ale căror posibilităţi materiale sunt limitate.

Mesajul mobilizator în acest an restrictiv din mai multe puncte de vedere a venit de la Primăria Biled, care a informat Druckeria asupra situaţiei a nu mai puţin de 150 de copii din comună, unii dintre ei cu cerințe educaționale speciale (CES) și handicap. Toţi aceştia s-au putut bucura de daruri datorită eforturilor druckerilor şi nu numai. Mulţumită şi donaţiilor peste aşteptări primite în această perioadă, în zilele dinaintea Crăciunului, voluntarii s-au deplasat şi în alte zone în care le-a fost solicitat sprijinul. Astfel, spiriduşii alb-violeţi au descins şi în localităţile Măureni şi Şoşdea, din judeţul Caraş-Severin, unde au fost vizitate zece familii şi 33 de copii. Micuţii s-au bucurat de dulciuri, jucării, haine, alimente şi rechizite sau alte materiale necesare la şcoală în această perioadă dificilă.

„În ciuda situaţiei pandemice, am dorit mult să ducem tradiţia Acţiunii de Crăciun mai departe. Şi, cu ajutorul suporterilor polişti, am reusit si-n al 11-lea an să aducem bucurie copiilor şi puţină linişte pentru câteva familii din Măureni şi Șoșdea. Cu această ocazie vreau să mulţumesc pentru ajutor fostului nostru jucător, actualmente primarul comunei Măureni – Brian Filimon, Danielei Tomescu si lui Bogdan Cuc, din Biled, Alexandrei Timar şi asociaţiei Îngeri pentru suflet, precum şi asociatiei T4U, din Regatul Unit. De asemenea, vreau să mulţumesc tuturor care au donat zilele acestea, iar la final vreau să mulţumesc foarte mult voluntariilor din Druckeria şi Peluza Sud Timișoara, sunt mândru că fac parte din această comunitate şi sunt convins că împreună putem realiza multe lucruri frumoase. Crăciun fericit şi un an nou cu sănătate tuturor!”, a transmis Adrian Sereţan, secretar AST Druckeria.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*