Administrație

Dominic Fritz: „Redeschidem patru creșe ce au fost închise în toamnă”

Dominic Fritz: „Redeschidem patru creșe ce au fost închise în toamnă”

Se redeschid patru creșe ce au fost închise în toamnă. E vorba de Creșa Sânziana de pe str. V. Lupu, Creșa Făt Frumos de pe str. Mureș, Creșa Sânziana de pe str. N. Leonard și Creșa Cosânzeana de pe str. M. S. Motohon.

Anuntul a fost facut de primarul Dominic Fritz.

13 creșe de stat sunt în Timișoara, iar cele patru de mai sus au stat închise încă din toamnă, din momentul în care a fost suspendată activitatea grădinițelor care funcționează în aceleași clădiri cu ele. “Creșele în cauză nu au bucătărie proprie, bucătăriile grădinițelor fiind cele care le furnizau mâncarea. Și exact această lipsă am reușit să o rezolvăm, împreună cu viceprimarul Ruben Lațcău”, a transmis Dominic Fritz.

Grădinițele vor pregăti mâncarea pentru cele patru creșe, astfel încât să putem redeschide creșele în ianuarie.

„În plus, în prima săptămână de după Anul Nou vom asigura întregului personal care lucrează în cele 13 creșe testarea rapidă antigen SARS-Cov2, astfel încât atât angajații, cât și micuții și părinții lor, să își reia activitatea în siguranță. Sunt multe lucruri de transparentizat, de îndreptat și de profesionalizat în Serviciul Public Creșe din subordinea Primăriei și sunt multe problemele cu care se confruntă creșele – ni le-ați spus voi, părinții și ni le-ați transmis și voi, angajații. Le vom îndrepta”, a mai spus Fritz.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*