Social

Aproape 40.000 de afișe pentru campania de vaccinare anti-Covid 19 au ajuns în Timiș

Aproape 40.000 de afișe pentru campania de vaccinare anti-Covid 19 au ajuns în Timiș

Prefectul Liliana Oneț a convocat, miercuri după-amiază, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia a fost aprobată repartiția afișelor aferente campaniei de vaccinare destinate acțiunilor de prevenire în combaterea infecțiilor cu COVID 19 la nivelul județului Timiș. De asemenea, a fost prezentată o informare privind stadiul pregătirii campaniei de vaccinare la nivelul județului Timiș, de către Direcția de Sănătate Publică Timiș, Inspectoratul Pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș, precum și alte instituții cu atribuții în domeniu.

Instituția Prefectului a recepționat în cursul zilei de azi 33.912 de afișe pentru primăriile din județ și 6.930 pentru Direcția de Sănătate Publică Timiș. Transportul afișelor de la Monitorul Oficial al României la Instituția Prefectului Județul Timiș a fost asigurat de către Inspectoratul Pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș.

În cadrul ședinței de miercuri a fost aprobat numărul de afișe repartizat pentru fiecare localitate din județ, în funcție de numărul de locuitori din localitatea respectivă și distribuirea afișelor către Direcția de Sănătate Publică Timiș.

Direcția de Sănătate Publică Timiș va distribui afișele către farmacii prin Colegiul Farmaciștilor, către cabinetele medicilor de familie, prin Colegiul Medicilor, către cabinete stomatologice publice și private, prin Colegiul Medicilor Stomatologi, precum și unităților medicale publice și private (spitale, ambulatorii, laboratoare de analize medicale). Preluarea afișelor se va realiza de către reprezentanții instituțiilor mai sus menționate, în cursul zilei de miercuri până la orele 16.30 și joi între orele 8.00 și 16.30.

Afișele vor fi expuse spre informarea populației în spații publice accesibile cetățenilor, pe raza fiecărei localități din județul Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*