Eveniment

Peste 200 de timișeni amendați pentru că nu purtau masca

Peste 200 de timișeni amendați pentru că nu purtau masca

Sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat, luni, la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale, dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat 256 de forţe de ordine, fiind verificate 119  societăți comerciale, precum şi 83 de mijloace de transport persoane, dintre care 42 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 3.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 231 de amenzi în valoare totală de 91.000 de de lei. Dintre acestea, 214 sancțiuni contravenționale în valoare de 87.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 17 sancțiuni în valoare de 4.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*