Administrație

Pe o stradă se goleau coșurile de gunoi, pe alta se măturau trotuarele. Fritz schimbă modul în care se face curățenie în oraș

Pe o stradă se goleau coșurile de gunoi, pe alta se măturau trotuarele. Fritz schimbă modul în care se face curățenie în oraș

Primarul Dominic Fritz a anunțat, marți, că de săptămâna aceasta avem o nouă  abordare pentru curățenie, integrată:  se intervine pe o stradă cu toată activitatea de salubritate completă: măturat, spălat, golirea coșurilor, întreținerea spațiilor verzi. Până acum salubritatea era împărțită, nimic nu era corelat.

„Este un proiect pilot și îi urmărim rezultatele prin Biroul de Salubritate al Primăriei. V-am auzit toate nemulțumirile. Adică într-un loc echipele au măturat mecanizat, altele au măturat trotuarele, altundeva s-au golit coșurile, altundeva Horticultura a curățat spații verzi și așa mai departe. Ceea ce vrem noi să încercăm este o abordare integrată în care toate aceste activități să se întâmple în același timp, în același loc, pe aceeași stradă”, a spus primarul Dominic Fritz.

„Împreună cu viceprimarul Ruben Lațcău am lucrat în aceste aproape două luni de mandat la un plan pentru curățenie, în cadrul actualelor contracte de salubritate, cu limitările lor. Pe termen lung, obiectivul este să fie atât de curat în oraș încât oamenilor să le fie jenă să mai arunce sau abandoneze gunoi în spațiul public. Vrem ca Timișoara să fie un oraș care se respectă și își respectă locuitorii, în care salubritatea este automatizată și predictibilă”, a mai precizat primarul orașului.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*