Social

Mare grijă ce cumpărați în această perioadă! Inspectorii OPC din Timișoara ne spun la ce să fim atenți

Mare grijă ce cumpărați în această perioadă! Inspectorii OPC din Timișoara ne spun la ce să fim atenți

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor recomandă populației să acorde o mare atenție când achiziționează produse alimentare.

Decembrie este luna în care vânzările cresc, odată cu aprovizionarea de Crăciun și Revelion, dar și la capitolul cadouri. În consecință, inspectorii OPC recomandă să precauție la achiziția de jucării, decorațiuni și ornamente, dar mai ales a alimentelor.

„În această perioadă trebuie să avem o atenție deosebită la consumul sau rularea mărfurilor, jucăriilor, produselor alimentare, a brazilor, a ghirlandelor luminoase și a ornamentelor. Până în prezent am aplicat 1.879 de lei sancțiuni contravenționale, s-au dat 290 de avertismente și 76 de amenzi. Reclamații se vor putea depune în continuare pe pagina anpc.ro. De asemenea, se pot depune reclamații la sediul instituției sau la adresa reclamatii.timis@anpc.ro, chiar și în perioada specifică sărbătorilor de iarnă”, a spus adjunctul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș, Mihaela Ignat, la Radio Timișoara.

Anul acesta, OPC Timiș a primit aproape 2.500 de reclamații de la consumatorii nemulțumiți de produsele achiziționate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*