Social

Primarul Timișoarei anunță că se va imuniza

Primarul Timișoarei anunță că se va imuniza
Adora Beauty

Numărul pacienților internați în spitalele din Timișoara este în creștere chiar dacă rata de infectare raportată de autorități este în scădere ușoară, susține primarul Dominic Fritz.

Edilul a subliniat la Radio Timișoara că primește informări de la medici potrivit cărora situația este în continuare critică, mai ales în secțiile ATI.

„Degeaba scade rata de infectare ușor dacă ce vedem în spitale de fapt crește. Mie îmi spun medicii, și din spitalele din Timișoara, că din nou ei văd o clară creștere, mai ales din ce în ce mai mult oameni cu forme grave de boală ajung la spital. Situația este în continuare destul de critică, mai ales cu paturile ATI. Constat că multe alte țări cu o incidență mult mai mică au luat măsuri mai stricte. Se pare că nu există un context politic pentru măsuri mai stricte așa că fiecare dintre noi are o responsabilitate să reducă la minimum contactele, mai ales de Crăciun”, a spus primarul Timișoarei la Radio Timișoara.

Primarul a mai precizat că se va imuniza, imediat după ce serul va fi administrat categoriilor prioritare, respectiv angajaţii din sănătate și asistență socială, cei din categoria de risc şi personalul din „domenii-cheie”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*