Administrație

Introducerea gazului natural în satele Beregsău Mare și Beregsău Mic

Introducerea gazului natural în satele Beregsău Mare și Beregsău Mic

Autoritățile din comuna Săcălaz au în derulare proiectul care prevede extinderea rețelei de gaze naturale și în satele Beregsău Mare și Beregsău Mic.

Astfel după multe așteptări de-a lungul anilor, astăzi, 17 decembrie 2020, a fost depus proiectul de finanțare pe axa Proiect Operațional Infrastructură Mare cu finanțare europeană ”Înființare infrastructură rețea de gaz în Beregsău Mare, Beregsău Mic și extindere rețea de gaz în Puz Vest Săcălaz”.

Anunțul a fost făcut de către primarul Viorel Nicu. “Am început lupta în vechea administrație cu o  echipă entuziasmată care nu mi-a cerut nimic, au avut și au încredere. Am trecut la o a doua etapă cu o echipă de profesioniști pe care o am alături în administrația locală și care a început deja să-și arate roadele. Expertiza pe care aceștia o au în diverse domenii aduce rezultate concrete pentru comunitatea din Săcălaz. Nu a trecut decât o luna și jumătate de când am fost învestit și deja administratorul public Bogdan Lungu, căruia i-am acordat încrederea și pe această temă a proiectelor cu finanțare europeană, a înregistrat o primă victorie.

Astăzi, am depus proiectul de finanțare pe axa Proiect Operațional Infrastructură Mare cu finanțare europeană ”Înființare infrastructură rețea de gaz în Beregsău Mare, Beregsău Mic și extindere rețea de gaz în Puz Vest Săcălaz”. Un prim pas fără de care visul, mult așteptat de numeroși cetățeni, n-ar fi posibil.

După ani de zile de așteptare, am reușit să pornim cu dreptul. Din cauza legislației, introducerea gazului va fi de durată, dar va merita. Până la finele acestui mandat, alături de echipa mea de profesioniști, vom reuși să realizăm ceea ce nu s-a făcut în peste 20 de ani. Introducerea gazului natural în satele Beregsău Mare și Beregsău Mic”, a transmis primarul comunei Săcălaz, Viorel Nicu.


Un comentariu

  1. Buna ziua,

    Exista noutati referitor la acest subiect?

    Multumesc

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*