Politic

Deputatul Marian Cucșa de la Partidul Republican compară negocierile pentru Guvern cu lupta hienelor pentru pradă

Deputatul Marian Cucșa de la Partidul Republican compară negocierile pentru Guvern cu lupta hienelor pentru pradă

Într-o postare pe Facebook, liderul republicanilor din Timiș, Marian Cucșa, arată cum graba organizării alegerilor a aruncat țara în haos, iar negocierile celor de la PNL- USR și UDMR arată că lupta dintre hiene pentru ciolan.

„Conducătorii țării s-au grăbit… chiar putem spune că au forțat organizarea alegerilor parlamentare, ignorând miile de infectări pe zi și miile de decese din cauza coronavirusului. Au cheltuit sume exorbitante pentru asta, și care e rezultatul? O criză politică… toată lumea se ceartă cu toată lumea și negociază funcții! NIMENI nu discută programe de guvernare, măsuri de relansare economică, măsuri de sprijinire a antreprenorilor și producătorilor români, un plan pentru resuscitarea sistemului sanitar sau unul de deschidere a școlilor pentru a nu distruge viitorul copiilor”, a precizat Cucșa.

Deputatul spune că România e blocată.

„Lăsați jocurile pentru putere și guvernați pentru români că nu mai aveți nicio scuză! Oamenii vor un trai mai bun, vor să fie din nou liberi și să își reia viața!”, a mai transmis deputatul Marian Cucșa.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*