Administrație

Proiecte importante pentru comunitatea din Liebling. Cum s-a îmbunătățit viața locuitorilor în ultimii ani

Proiecte importante pentru comunitatea din Liebling. Cum s-a îmbunătățit viața locuitorilor în ultimii ani
Adora Beauty

Edilul comunei Liebling, Ioan Munteanu, a făcut un bilanț la final de an, în care a amintit câteva dintre realizările sale. Astfel, în cei patru ani care au trecut, edilul spune că au fost accesate fonduri europene și fonduri guvernamentale, au fost asfaltate drumurile, realizate trotuare și locuri de parcare, a fost extinsă rețeaua electrică, iluminatul public pe led etc.

Administraţia locală a demarat şi alte proiecte de investiţii, prin care să îmbunătăţească vizibil condiţiile de trai ale cetăţenilor. Sistemul de canalizare reprezintă, alături de asfaltarea drumurilor, cele mai importante investiții pentru modernizarea satului românesc și ar trebui să se situeze în capul listei de priorități ale edililor.

Obiective şi investiţii propuse a se realiza: extindere rețea de canalizare menajeră în Liebling, modernizarea străzilor în comuna Liebling (asfaltare), reabilitare și modernizare străzi în satele Cerna și Iosif, reabilitare și modernizare căminul cultural din Liebling, construcție grădiniță în localitatea Liebling, modernizarea drumului de exploatație agricolă Liebling- Folea, izolare termică la Școala Gimnazială Liebling, construirea unei săli de sport în localitatea Liebling, construirea Bisericii Ortodoxe, modernizarea centrului civic în localitatea Liebling, introducerea rețelei de gaz metan în comuna Liebling”, a transmis primarul comunei Liebling, Ioan Munteanu.

Friends Arena

Un comentariu

  1. Irina Goanta

    În urmă cu vreo 20 de ani, s-a fixat locul pentru Biserica Ortodoxă, a început fundația și de atunci, în fiecare mandat de primar, CONSTRUCȚIA BISERICII ORTODOXE DIN LIEBLING este menționată ca fiind proiect, probabil, în derulare. Se poate ști de ce tărăgănează edilii comunei construirea acestui obiectiv? Enoriașii contribuie cu cât pot, fiindcă nu sunt bogați. Primăria și Consiliul Local au datoria sacră de a încheia această construcție. Numai cu o Biserică puternică, cu un Centru Cultural puternic va prospera comuna Liebling , fiindcă, pe lângă materie – bani și avuții nenumărate – este nevoie de cultură, de cultivarea spiritului. Sufletul înainte de toate!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*