Administrație

Bazin de înot și alte investiții la Topolovățu Mare. Primarul Ovidiu Doța: „Constructorii nu își fac treaba de multe ori”

Bazin de înot și alte investiții la Topolovățu Mare. Primarul Ovidiu Doța: „Constructorii nu își fac treaba de multe ori”

Edilul comunei Topolovățu Mare ne-a declarat că de curând a primit de la AFIR avizul pentru ordinul de începere a lucrărilor la proiectul pe fonduri europene de asfalt în localitățile Topolovățu Mare și Șuștra.

De asemenea, Ovidiu Doța a precizat că a mai primit de la Compania Națională de Investiții (CNI) aprobarea construirii unui bazin de înot în comuna Topolovățu Mare, mai precis introducerea pe lista de sinteză.

„Noi urmează să facem intabularea terenului și dezmembrarea lui pentru a putea preda către Compania Națională de Investiții, studiile geo și avizele care sunt necesare pentru introducerea la finanțare a acestui obiectiv pentru anii următori. Probabil că la finalul lui 2023, începutul lui 2024 bazinul de înot o să fie realizat”, ne-a spus primarul comunei Topolovățu Mare.

Ovidiu Doța a mai precizat că sala de sport este pe finalul licitației, care a început în luna iunie.

„Am înțeles de la CNI că este în perioada de contestații. Dacă nu vor fi contestații se va trece la semnarea contractului. Restul obiectivelor sunt în derulare, unele merg mai greu, altele bat pasul pe loc. Din păcate, constructorii nu își fac treaba de multe ori. Au multe lucrări luate și nu reușesc să facă față. Lipsa forței de muncă din păcate își spune cuvântul”, ne-a declarat Doța.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*