Cultură

Mihaela Petrovici, Stana Stepanescu și Nicu Novac aduc „Gândul bun de sărbători” în casele bănățenilor

Mihaela Petrovici, Stana Stepanescu și Nicu Novac aduc „Gândul bun de sărbători” în casele bănățenilor

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș continuă seria evenimentelor folclorice organizate în prag de sărbători, dedicate tuturor celor care îndrăgesc și respectă tradițiile, muzica și jocurile specifice Banatului.

Vineri, 11 decembrie, de la ora 19, soliști vocali, instrumentiști și dansatori aduc în casele și în sufletele oamenilor „Gândul bun de sărbători”. Spectacolul online îi va avea soliști pe îndrăgiții interpreți Mihaela Petrovici, Stana Stepanescu și Nicu Novac.

Respectarea restricțiilor impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii cazurilor de Covid19 și protecția artiștilor fac ca, și la acest eveniment, Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul să cânte într-o formula de taraf, iar corpul de balet să fie restrâns la un grup de dansatori.

Spectacolul va fi transmis în direct pe paginile de facebook ale Ansamblului Profesionist Banatul și ale Asociației ProDatina. Publicul ce va primi live gândul bun al artiștilor  va avea, în timp real, posibilitatea de a transmite la rândul său mesaje și  de a intra în dialog cu artiștii și cu organizatorii evenimentului, de a împărtăși urări  și dorințe  de sărbători cu cei toți cei din comunitatea  formată  în jurul  Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

„Gândul bun de sărbători” este un eveniment cultural finanțat de Consiliul Județean Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*