Politic

Dominic Fritz va face parte din grupul de negociere pentru viitorul Guvern al României

Dominic Fritz va face parte din grupul de negociere pentru viitorul Guvern al României

Primarul a anunțat, vineri, pe pagina sa de Facebook că va face parte din grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României.

„Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici. Este o onoare să reprezint, la București, valorile și speranțele Timișoarei și Banatului. Le mulțumesc colegilor din Alianța USRPLUS care m-au propus și susținut.  Avem nevoie, mai mult ca oricând, de un executiv puternic și stabil și de o guvernare profesionistă, care să redea încrederea că politica poate genera soluții pentru oameni, aici și peste tot în țară. Sunt 4 ani în care putem să începem să reconstruim statul pe reguli clare, predictibile și drepte, pe respect și empatie față de cetățeni”, a precizat Fritz.

Primarul Timișoarei a mai declarat că în vremurile acestea de neliniște și de dezamăgire față de politică, reflectate în absenteism și în rezultatul votului, e o datorie să ținem drept drumul european al României. Dominic Fritz spune că aceasta a fost voința Timișoarei exprimată la locale și parlamentare va ține electoratul la curent cu mersul discuțiilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*