Eveniment

Angajat al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, cercetat pentru agresiune sexuală

Angajat al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, cercetat pentru agresiune sexuală

Un angajat al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara este cercetat pentru agresiune sexuală, după ce informaţii despre faptele bărbatului au apărut în mediul online, iar poliţiştii Secţiei 3 din Timişoara s-au autosesizat.

Potrivit Poliţiei Judeţene Timiş, cercetările au loc sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

„În urma apariţiei în mediul online a unor informaţii cu privire la faptul că mai multe paciente acuză că au fost agresate sexual de către un angajat al Spitalului de copii din Timişoara, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş este abilitat să comunice următoarele: Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală şi efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara în vederea  stabilirii situaţiei de fapt şi luării de măsuri legale”, transmite IPJ Timiş.

Conform presei, un asistent medical al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara ar fi agresat mai multe mame care îşi însoţeau copiii internaţi în unitatea medicală, potrivit news.ro.

„Reclamațiile legate de comportamentul angajatului din Secția de Psihiatrie Pediatrică au început în anul 2014. A fost trecut prin etapele Comisiei de Disciplină, a fost sancționat prin desfacerea contractului de muncă. A contestat în instanță și poliția a deschis o anchetă, la care nu s-au mai prezentat reclamanții. El a fost trecut cu propunere de reluare a activității prin hotărâre juridică. Acțiunea în justiție nu s-a putut continua prin lipsa probelor, reclamantele nu s-au prezentat la poliție”, a declarat dr. Mihai Gafencu, purtător de cuvânt al Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara, potrivit Libertatea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*