Social

Ecoinwest Banat oferă soluții de deszăpezire prietenoase cu mediul și carosabilul (P)

Ecoinwest Banat oferă soluții de deszăpezire prietenoase cu mediul și carosabilul (P)

Vin vremuri grele, atât datorită anotimpului cât și datorită situației actuale. Chiar dacă pandemia-și spune cuvântul, libera circulație încă mai există pe șosele. Soluțiile pentru deszăpezire sunt nelipsite, indiferent de vremea de afară sau poleiul de pe asfalt. PREVENȚIA are rolul ei. Pentru contractări vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0722.485.963-Cosmin Stancu, e-mail cosmins2006@yahoo.com.

„Suntem în vestul țării, suntem ECOINWEST BANAT, suntem echipați și dotați cu armele potrivite pentru combaterea gerului, zăpezii și obiectivul nostru este să vă facem IARNA mai frumoasă! Suntem bucuroși că aveți încredere în noi! Sunt reprezentant pe partea de vest a S.C. ECOINWEST SRL și ne ocupăm cu comercializarea de soluții de deszăpezire (prietenoase cu mediul, carosabilul, canalizările); inhibitori de coroziune care sunt obligatorii conform Legii 51/2006, republicată cu modificările și completările ulterioare (acești inhibitori de coroziune se amestecă cu sarea și nisipul). Vă stau la dispoziție cu orice amănunte vă vor fi necesare”, a transmis  ec. Cosmin Stancu.

Printre altele, Ecoinwest Banat oferă și soluția lichidă ATICA TZ-1 destinată prevenirii înghețului și topirii zăpezii de pe carosabil. Opțional, Ecoinwest Banat poate livra „recipienți din fibră de sticlă” cu dispunere orizontală sau verticală de capacități diferite (30.000 litri, 50.000 litri, 60.000 litri) pentru depozitare.

Un comentariu

  1. stancu cosmin

    mulțumesc pentru ajutor !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*