Administrație

Numele noului city manager al Timișoarei va fi cunoscut până de Crăciun

Numele noului city manager al Timișoarei va fi cunoscut până de Crăciun

Noul city manager al Timișoarei va fi ales până de Crăciun.

Anunțul a fost făcut marți de primarul Dominic Fritz, care a transmis că “suntem în faza în care 20 de oameni sunt intervievați telefonic și din acest grup 3-5 vor veni aici la primărie să se întâlnească cu mine și cu o comisie de selecție. Sper ca înainte de Crăciun să anunțăm cine va fi city-managerul Timișoarei”.

În plus, acesta a mai afirmat că după Anul Nou va fi lansat concursul pentru posturile de arhitect șef și secretar general.

Ca administrator public al Timișoarei, cel care va fi desemnat va administra și gestiona cu diligenţa unui bun proprietar, patrimoniul instituţiilor publice a Municipiului Timișoara; va eficientiza constant cheltuielile de funcționare ale Primăriei Timișoara și ale instituțiilor din subordine; asigura întreținerea și funcționarea investițiilor publice făcute de Primărie; va reprezenta Primăria în raporturile cu contractanții; va coordona activitățile de achiziții publice ale Primăriei; va răspunde de implementarea și respectarea serviciilor contractate pentru întreținerea spațiilor publice, pentru salubrizare stradală, dezinsecție și deratizare și pentru iluminatul public la nivelul Municipiului Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*