ELECTORAL

Reacția liderului PSD Timiș după anunțarea exit-poll-ului de duminică seara

Reacția liderului PSD Timiș după anunțarea exit-poll-ului de duminică seara

Social-democrații adunați duminică seara la sediul PSD Timiș nu au reacționat cu bucurie la auzul rezultatelor, ci au preferat să rămână rezervați, deși exit-poll-ul îi dădea primii clasați în preferințele electoratului.

Liderul PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis, s-a declarat mulțumit de rezultatul votului.

„Situația în care se află astăzi România cred că obligă clasa politică la moderație, îngrijorare, preocupare. În democrație, partidul care câștigă alegerile trebuie să fie prima opțiune a președintelui pentru a forma Guvernul”, a declarat Simonis.

Parlamentarul este de părere că estimările pe care le-a văzut dau PSD în față, cu o diferență substanțială, greu de întors în urma numărării voturilor.

„Specialiștii și soluțiile pe care PSD le-a pus la dispoziția românilor, schimbările și reformele care s-au produs prin PSD au fost bine recepționate de electorat, modul haotic în care Ludovic Orban și guvernul liberal au gestionat această țară mai bine de un an de zile, dar și un președinte haotic, agresiv, care a făcut campanie pe față Partidului Național Liberal, aceste lucruri i-au iritat pe români și au făcut ca intenția de vot pentru PNL să scadă. Obligația președintelui este, după ce numărătoarea va confirma scorurile, prima opțiune a dânsului pentru premier să fie PSD”, a mai spus Alfred Simonis duminică seara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*