ELECTORAL

Liderii USR Timiș îndeamnă alegătorii să voteze pentru o Românie fără hoție

Liderii USR Timiș îndeamnă alegătorii să voteze pentru o Românie fără hoție

Parlamentarii USR și liderul organizației timișene au votat împreună la USAMVB duminică dimineața.

Cătălin Drulă, deputat USR de Timiș, a precizat la ieșirea de la urne că votul s-a desfășurat în condiții foarte bune.

„Noi am votat pentru o țară din care să nu mai plecăm, să nu mai caute să plece copiii noștri, pentru o Românie fără hoție, care să nu mai fie captivă unor partide care sunt rețele clientelare și trag bani de la stat pentru cei apropiați lor, o Românie cu spitale moderne, cu drumuri și grădinițe”, a spus Cătălin Drulă, deputat USR de Timiș.

Și colegul său de partid și din Parlament a îndemnat lumea să meargă la vot.

„O dată la patru ani, poporul român are posibilitatea să-și spună părerea despre politicieni. Astăzi este extrem de important să mergeți la vot păstrând toate măsurile de siguranță pentru a vă proteja pe voi și familiile voastre. Doar astăzi puteți decide pentru un viitor în care copii voștri să nu mai fie nevoiți să plece din țară. Astăzi este momentul când puteți schimba România. Mergeți la vot!”, a afirmat Nicu Fălcoi, senator USR de Timiș.

„Am votat pentru o Românie fără pile, cunoștințe și relații.  Știm că la alegerile parlamentare prezența este scăzută, dar sunt cele mai importante alegeri din România pentru că trimite acolo oamenii care vor face legile pentru următorii patru ani. Mergeți la vot! Votul este sigur, mergeți și alegeți viitorul României”, a transmis Cristian Moș, liderul USR Timiș.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*