ELECTORAL

Deputatul USR, Cătălin Drulă: „Ne-am dublat numărul de parlamentari”. Ce spune despre PSD

Deputatul USR, Cătălin Drulă: „Ne-am dublat numărul de parlamentari”. Ce spune despre PSD

După aflarea rezultatelor neoficiale, reprezentanții USR PLUS au declarat că refuză orice fel de alianță cu PSD pentru formarea noului guvern.

„Vrem să le mulțumim tuturor românilor care au dat votul pentru USR PLUS, tuturor românilor care au ieșit la vot, a fost o prezență redusă din motive de pandemie. Pentru USR PLUS, potrivit acestor cifre, care nu sunt definitive, ne-am dublat numărul de parlamentari. Ne așteptăm să crească numărul de voturi care vine din Diaspora. Sperăm la un rezultat cât mai bun în județ. Suntem gata să intrăm la guvernare. Vom negocia cu forțele care vor o Românie modernă, nu vom negocia cu PSD și partidele pesediste. Avem un program cu 40 de angajamente, care noi credem că este cel mai bun, pe baza lui vom negocia și nu pe funcții”, a declarat duminică seara Cătălin Drulă.

Președintele USR Timiș, Cristian Moș, a subliniat că a fost o campanie atipică desfășurată preponderent în mediul online pentru a proteja voluntarii, candidații și alegătorii.

„Mă aștept din nou ca la Timișoara să ieșim ca forța câștigătoare. Din patru ture de alegeri, alianța USR PLUS a ieșit câștigătoare la trei și cred să asta spune ceva despre forța reformatoare care vine de aici, din Timișoara, și pe care vrem să o ducem peste tot în țară. În același timp, cred că trebuie să ne uităm și în ochii realității, faptul că mai puțin de o treime din români a ales azi să meargă la vot este o palmă pentru întreaga clasă politică veche. Cred că este evident că o mare parte a românilor cred că politica nu mai poate să îmbunătățească ceva în viața lor și de aceea este foarte limpede că viitorul Guvern trebuie să își asume o reformă majoră a statului român, o reformă profundă care să reclădească încrederea între cetățeni și instituțiile publice și eu sunt convins că USR PLUS va juca un rol important în această construcție”, a fost de părere primarul Timișoarei, Dominic Fritz, prezent duminică seara la sediul USR PLUS alături de colegii săi.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*