Social

Portofel găsit și înapoiat de pompieri unei femei din Timișoara

Portofel găsit și înapoiat de pompieri unei femei din Timișoara

Fiecare dintre noi am avut ghinionul să pierdem, cel puțin odată, un lucru important. Iar portofelul în care ai ultimele economii, cu siguranță este ultimul lucru pe care ți l-ai dori să-l pierzi. Iar când acest lucru chiar se întâmplă, speri până în ultimul moment ca acesta să fie găsit de oameni inimoși care să ți-l returneze.

În această situație dificilă a ajuns și o doamnă care și-a pierdut portofelul în care avea peste 200 de euro, 160 de lei și un inel care cu siguranță are o valoare emoțională destul de mare.

„Luni, în timp ce se întorcea de la o misiune, echipajul CBRN din cadrul ISU Timiș a găsit obiectul prețios și fără să stea pe gânduri, pompierii s-au îndreptat spre cea mai apropiată secție de poliție pentru a-l preda. Valoarea bunurilor găsite poate părea mică, însă gestul salvatorilor este mare, la fel ca și inima lor. Mulțumim dragi colegi, pentru că ați dat dovadă de compasiune și responsabilitate și pentru că, încă odată, ați adus onoare uniformei pe care o purtați cu mândrie!”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*