Administrație

Locuitorii din comuna Variaș vor avea transport spre Timișoara

Locuitorii din comuna Variaș vor avea transport spre Timișoara

Luna decembrie începe cu o veste bună. Începând cu data de 02.12.2020, va fi introdus transportul metropolitan în comuna Variaș. Astfel, linia M52 va asigura traseul cursei Variaș-Timișoara, cu plecare de la ora 6:30 din Variaș și ora 16:50 din Timișoara.

Există două curse a căror stații sunt următoarele:
Cursa I
STATII DUS – Banatim-Prefectura-Hector- C.Europei– R.Radulet – Liege – Agronomiei- Variaș
STAȚII INTORS – Variaș- Sânpetru Mic- Gelu – Băile Calacea- Agronomiei- P-ța Verde/Liege- Dacia Service – C.Europei – P-ța- Mărăști – Bastion- Banatim.

Cursa II
STATII DUS – Banatim-Prefectura-Hector- C.Europei – R.Radulet – Liege – Agronomiei- Baile Calacea – Gelu – Sânpetru Mic- Varias.
STAȚII INTORS – Variaș- Gelu- Băile Calacea – Agronomiei- P-ța- Verde/Liege- Dacia Service – C.Europei- P-ța Mărăști- Bastion- Banatim.

În ceea ce privește tarifele de călătorie, prețul biletului este de 2,5 lei; abonamentul pe o linie este de 66 lei, iar un abonament general costă 93 lei.
Biletele și cardurile se pot achiziționa de la chioșcurile STPT, dar se pot utiliza și următoarele modalități de plată în mijlocul de transport: plata cu card bancar sau prin SMS.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*