Administrație

A fost amânată alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Timiș

A fost amânată alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Timiș
Adora Beauty

A fost amânată alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Timiș în ședința ordinară convocată miercuri.

Președintele PNL Timiș Alin Nica și liderul USR Plus Cristian Moș au avut o întâlnire în această dimineață. Astfel, Nica a hotărât să amâne acest lucru pentru se remedieză situația organizațiilor în județ.

În urma întâlnirii de astăzi cu Cristian Moș, președintele USR Timiș, am hotărât să mai acord o șansă alianței dintre partidele noastre și să amân alegerea vicepreședinților la Consiliul Județean pentru ca USR Timiș să rezolve problemele semnalate în județ. Nu voi propune și nu vom vota astăzi la Consiliul Județean vicepreședintele PNL, ca să oferim, încă o dată, timp și o mână de ajutor posibililor noștri parteneri care au dificultăți de gestionare a organizațiilor din teritoriu.

Așa cum am declarat în toată această perioadă, îmi doresc un parteneriat stabil, pe termen lung. Noi am dat dovadă de fair-play când am votat în Consiliul Local viceprimarul Alianței USR PLUS, pe domnul Lațcău.

Așteptăm un semn din partea partenerilor noștri de negocieri iar dacă vor reuși să își rezolve problemele din teritoriu, vom convoca ședința de Consiliu pentru alegerea vicepreședinților, USR-PLUS și PNL”, a transmis Alin Nica, președintele CJ Timiș.

(Foto: Costi Duma)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*