Eveniment

Polițiștii timișeni au dat aproape 300 de amenzi într-o singură zi

Polițiștii timișeni au dat aproape 300 de amenzi într-o singură zi

Sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat, luni, la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat 319 forţe de ordine, fiind verificate 150 de societăți comerciale, precum şi 77 de mijloace de transport persoane, dintre care 67 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 3.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate, agenții au dat 287 de amenzi în valoare totală de 83.900 de lei. Dintre acestea, 246 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 78.650 de lei, au fost aplicate pentru nepurtarea măștii sanitare și 41 de amenzi în valoare de 5.250 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*