ELECTORAL

INTERVIU cu Cosmin Cionca, candidatul PARTIDULUI MIȘCAREA POPULARĂ Timiș la Camera Deputaților (P)

INTERVIU cu Cosmin Cionca, candidatul PARTIDULUI MIȘCAREA POPULARĂ Timiș la Camera Deputaților (P)

Cosmin Cionca va candida pentru Poziția 1 pe buletinul de vot și locul al doilea DEPUTAT din partea PARTIDULUI MIȘCAREA POPULARĂ Timiș! Valorile pe care acesta le promovează sunt cele conservatoare.

Cosmin Cionca are 32 de ani, iar de zece ani este antreprenor. Domeniul de activitate principal este în agricultură.

Ne apropiem de ziua alegerilor parlamentare. Ce își propune Partidul Mișcarea Populară Timiș la acest scrutin electoral?

Noi ne dorim dublarea rezultatului de la alegerile locale, undeva la 7-9%.

Sunteți antreprenor. Ce v-a determinat să intrați în politică și să acceptați provocarea de a candida pentru Camera Deputaților?

Am studiat Științe Politice, mereu m-a atras acest aspect, al administrației și politicii. Am ales să intru în politică, pentru că eu consider că pot fi aduse îmbunătățiri felului în care arată astăzi administrația românească, la mai toate nivelurile. Din câte am văzut, toate partidele vin cu propuneri tinere, iar acest lucru mă bucură, arată că se înțelege că este nevoie de o schimbare. De ce PMP? Pentru că se pliază cel mai bine pe valorile în care cred eu, conservatoare, și pentru că aici există oameni profesioniști și dedicați, oameni cu care pot lucra pentru a aduce schimbările pe care le considerăm necesare.

Cum v-ați propus să ajutați județul Timiș din postura de deputat?

Ar fi două domenii în care mă și pricep și observ că este nevoie de îmbunătățiri cât de curând: agricultură și HoReCa, ambele lovite destul de greu de pandemie. Eu aș pune accentul pe prima. Trebuie să ajutăm fermierii noștri să se poată bate pe piețele regionale și internaționale. Două dintre măsuri ar fi creșterea sprijinului de stat primit pentru anumite culturi, mai bine spus creșterea limitei procentuale a acestui ajutor, și înființarea unor centre regionale pentru producători, în punctele majore de agricultură din țara noastră. Astfel, vom putea să îi facem într-adevăr relevanți pe piața internațională pe producătorii locali din țara noastră, inclusiv pe cei mai mici, reuniți prin aceste centre.

De ce ar trebui să vă voteze timișenii pentru funcția de deputat?

Cred că atât rezultatele mele profesionale vorbesc de la sine și am și studii în domeniul administrației. Sper că timișenii mă vor alege pe mine și, în general, PMP pentru valorile pe care le noi le promovăm, valori pe care le dovedim în fiecare zi, nu sunt doar vorbe.

 

Comandat de: Partidul Mișcarea Populară, filiala Timiș

Executat de: MUȘAT OANA PFA

Cod Mandatar Financiar: 11200012.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*