Politic

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD: “Dacă nu sunt în stare să negocieze, le punem la dispoziție sediul, dacă nu pot să ajungă la un acord doar din dorința de a se încheia odată acest circ la care asistăm de două luni toți timișenii”

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD: “Dacă nu sunt în stare să negocieze, le punem la dispoziție sediul, dacă nu pot să ajungă la un acord doar din dorința de a se încheia odată acest circ la care asistăm de două luni toți timișenii”

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu acuză PNL că este incapabil să guverneze atât la nivel central, cât și local. Prezent în cadrul unei conferințe de presă la Timșoara acesta a spus luni:

Aș aborda trei teme care sunt extrem de importante pentru români în contextul dat de pandemie. În primul rând tema legată de sănătate e cea mai importantă și aș face un scurt remember. Să ne aducem aminte de începutul anului când cu toții am intrat în stare de urgență spunându-ni-se de către autorități și de către Guvern că facem acest lucru pentru a pregăti sistemul sanitrar să facă față la valurile pandemiei care vor veni. În primăvară eram mult mai jos față de ce se întâmplă acum. Care e situația la zi, cu ce s-a pregătit Guvernul PNL? Vedem că București este singură capitală europeană care nu mai are capacitate să-și trateze pacienții și-i trimite în altă parte. Asta este pregătirea pe acre a făcut-o PNL, restul sunt povești, asta este imaginea”, a precizat Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD.

În plus, Sorin Grindeanu susține că la aproape două luni de la alegerile locale PNL nu a reușit să se înțeleagă cu USR pentru a face alianțe la nivel local. Situația este cu atât mai gravă, cu cât județul nostru este cel mai afectat de pandemia de COVID, iar neînțelegerile dintre PNL și USR nu fac decât să înrăutățească situația. “Vedem că de aproape două luni nu sunt în stare să facă majoritățile la nivel local. Timișul și Timișoara trec printr-o situație grea, avem localități carantinate, incidența este printre cele mai mari din țară, dar domnii de la PNL, așa cum se țin și la București se țin și aici doar de jocuri politice, aruncând vina una pe alții. Noi vorbim din postura de opozanți, suntem în opoziție și așa vom rămâne patru ani. Dacă nu sunt în stare să negocieze, le punem la dispoziție sediul, dacă nu pot să ajungă la un acord doar din dorința de a se încheia odată acest circ la care asistăm de două luni toți timișenii”, a explicat Sorin Grindeanu.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*