Social

18 noiembrie, O ZI PENTRU CARITATE – a XIII-a ediție, în varianta ONLINE

18 noiembrie, O ZI PENTRU CARITATE – a XIII-a ediție, în varianta ONLINE

Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate “Isus Speranţa României” organizează cea de-a XIII–a ediție a evenimentului “O ZI PENTRU CARITATE”, în varianta online, în data de 18 noiembrie 2020.

Pandemia și măsurile de siguranță impuse au făcut ca evenimentul din acest an, O ZI PENTRU CARITATE, să fie cu adevărat unul deosebit. Ne dorim să retrăim momentele din anii anteriori în care sărbătoream Ziua carității și dăruiam pentru nevoile semenilor noștri, copii, tineri, bătrâni, abandonați de propria familie, dar nu și de oamenii de bine, iubitorii Asociației Isus Speranța României. Vom desfășura o campanie online, pe rețelele de socializare, prin care toți vom avea ocazia să dăruim.
Activitățile sunt menite să atragă atenția asupra unei cauze care în anii anteriori aduna o mulțime de participanți și care nu a mai putut fi organizată din motive de siguranță sanitară. Ne dorim să fim mulți și în această variantă, online“, spune Ligia Dugulescu, preşedintele Asociaţiei Isus Speranța României.

Orice om care dorește să se implice în caritate este așteptat în continuare să descopere proiectele asociatiei noastre care vizează diferite categorii de oameni – copii abandonaţi de familie, prin proiectul Casa Fraţii lui Onisim; bătrânii abandonaţi în „blocurile de beton comuniste”, după cum spunea preşedintele de onoare al Asociaţiei „ISR”, regretatul pastor Petru Dugulescu, – proiectul Mana, precum şi bătrânii părăsiţi de familii şi care nu au un acoperiş deasupra capului – Căminul de bătrâni din Haţeg.
Eforturile asociaţiei sunt canalizate şi spre susţinerea ocazională sau periodică a familiilor cu dificultăţi financiare, altele decât cele cuprinse în proiectele menţionate anterior.

Vă mulțumim că ne sunteți alături de mulți ani în susținerea proiectelor noastre și suntem nerăbdători să ne vedem cu bine în anul 2021. Dumnezeu să vă răsplătească fiecăruia pentru bunătatea și generozitatea manifestate față de beneficiarii noștri”, a mai transmis Ligia Dugulescu.

DONAȚII Eveniment ”O Zi Pentru Caritate”:

PayPal

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr…

Assist international (donații din USA)

Conturi bancare

OTP BANK

LEI: RO73 OTPV 1900 0003 1832 RO05

EURO: RO41 OTPV 1900 0003 1832 EU01

US: RO44 OTPV 1900 0003 1832 US03

Banca: OTP Bank Timisoara

Cod Swift : OTPV RO BU

Str: Piata Sfantu Gheorghe nr.1 Timisoara

ING BANK

LEI: RO05 INGB 0000 9999 0707 4643

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*