Social

Se cere ajutorul oamenilor cu suflet mare. Andy Roșca are nevoie de bani pentru recuperare

Se cere ajutorul oamenilor cu suflet mare. Andy Roșca are nevoie de bani pentru recuperare

Când ești tânăr, îți imaginezi viața de adult sperând la tot ce e mai frumos, mai bun și mai împlinitor. Te vezi lucrând ce îți place, căsătorindu-te cu persoana iubită, avându-i alături pe părinții mândri și fericiți pentru tine, te visezi jucându-te cu copiii tăi pe care îi adori și apoi te gândești cum vei îmbătrâni frumos alături de omul cu care ți-ai împărtășit viața, cu bune și cu rele…

Dar într-o zi visul se poate nărui, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Andy Roșca. În urma unui accident rutier ce a avut loc în 19 august 2020, tânărul a ajuns la ATI Spitalul Județean Timișoara unde a fost în comă timp de o lună.

A suferit o interventie chirurgicala la cap, fractura occipitala stanga, hemoragie cerebrala in urma carora pe parcursul sederii in ATI (2 luni și jumate) a fost in stare vegetativa. Astfel a dezvoltat si foarte multe infectii, pe care avem incredere ca le va invinge in mediul steril din noua clinica.

In urma cu aproape un an am vazut atatea suflete minunate care l-au ajutat pe prietenul nostru Plesescu Adrian, astazi din pacate, va cerem din nou ajutorul pentru prietenul lui cel mai bun, Andrei Rosca.

Într-o perioada dificila pentru toata lumea este foarte important sa ne unim fortele, sa ne sprijinim si sa ne ajutam reciproc. Mereu credem ca este vorba despre altii, dar adevarul este ca oricand poate fi vorba despre oricare dintre noi…

Recuperarea este una lunga si costisitoare (in jur de 1.000 lei pe zi) care pune in dificultate familia de aceea dorim sa va cerem ajutorul.

In acest moment Andrei a fost transferat la clinica Clinica de Recuperare Neuromotorie si Medicina Hiperbara din Livezeni, Mures.

Donatiile se pot face in conturile de mai jos deschise pe numele iubitei lui, Alexandra Speriatu:

Raiffeisen Bank :

RON : Ro95RZBR0000060015385987

ING Bank:

RON : Ro97INGB0000999910908173

EURO: Ro85INGB0000999910908195

COD BIC: 606410008

COD SWIFT: INGBROBU

Revolut: 0786908999

PayPal: paypal.me/AndyRosca0801

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*