Eveniment

Peste 600 de percheziții în Timiș și alte 28 de județe

Peste 600 de percheziții în Timiș și alte 28 de județe
Adora Beauty

Jandarmeria Română și Poliția de Frontieră, împreună cu D.I.I.C.O.T., precum și cu celelalte unități de parchet competente, efectuează 619 percheziții și descinderi, în municipiul București și în toate județele.

Dintre acestea, 489 sunt percheziții și 130 sunt descinderi.

Astfel, pentru destructurarea unor grupuri infracționale, se efectuează 386 de percheziții în domeniul criminalității organizate, 36 pe linie judiciară, 46 pentru combaterea criminalității economico-financiare și 21 în domeniul armelor și munițiilor.

În cadrul acestor percheziții derulate pentru destructurarea a 21 de grupuri infracționale, sunt vizate persoane bănuite de trafic de droguri, trafic de persoane, trafic de migranți, proxenetism, infracțiuni informatice, spălare de bani, evaziune fiscală, cămătărie, șantaj, înșelăciune, contrabandă, precum și alte infracțiuni conexe.

Cele 130 de descinderi vizează punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii, de arestare preventivă, precum și a unor mandate europene de arestare.

Aceste activități, beneficiază de suportul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Valoarea prejudiciului estimat în dosarele penale în care se desfășoară actvități procedurale în acțiunile din această dimineață este de peste 190 de milioane de lei și aproximativ 160.000 de euro.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*