Social

Iubitorii de animale pot dona hrană pentru câinii abandonați

Iubitorii de animale pot dona hrană pentru câinii abandonați

Iubitorii de animale pot dona hrană pentru câinii abandonați! Ediția a doua a proiectului caritabil “Iubim și câinii vagabonzi” a revenit!

Campania ce urmează să aibă loc, are ca obiectiv principal strângerea de hrană pentru cățeii aflați în grija Asociației Blacky’s Friends din Moșnița Nouă. Acest adăpost găzduiește aproximativ 100 de suflete abandonate: pui sau adulți nedoriți, căței primiți cadou și mai apoi părăsiți, câini bătrâni aruncați, până în momentul în care acestea își vor găsi o noua familie adoptivă. “Este o cauză în care credem și, împreună cu bunul nostru prieten, Paul de la “Bucătaria lui Paul” și cu ajutorul unor iubitori de animale din Moșnița Nouă, vom organiza cea de-a doua campanie în sprijinul patrupedelor, campanie de colectare de hrană, punându-ne speranța în voi și de această dată, chiar și în vreme de pandemie”, transmit organizatorii acțiunii.

Așa cum bine ltiți, animalele fără stăpân nu sunt mofturoase la mâncare, deci puteți aduce orice tip de conservă sau hrană uscată, junior sau adult, sau puteți dona în contul Asociației Look Inside (RO70 BTRL 0360 1205 7172 87XX).

Dragii noștri iubitori de animale, în condițiile actuale de pandemie/carantină, ținând cont și de faptul că pot exista doritori din Moșnița Noua care să susțină acest proiect și pentru a evita ieșirea din localitate, am decis ca această campanie să aibă loc concomitent în două locații. Așadar, în data de 12.11.2020, între orele 18.00-21.00, vă așteptăm și în Timișoara și în Moșnița Nouă. Timisoara – Asociația Look Inside, str. Zugrav Nedelcu nr. 9, tel. 0734199916 (Dana) și Moșnița Nouă – Str. Principala nr. 49 (Caffe Parc), tel. 0737290668 (Fabiola)”, mai precizează organizatorii acțiunii caritabile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*