Administrație

Căsuțele de la Târgul de Crăciun, folosite de piețarii din Timișoara

Căsuțele de la Târgul de Crăciun, folosite de piețarii din Timișoara
Adora Beauty

Primarul Timișoarei a găsit soluții să țină toate piețele deschise pentru ca timișorenii să aibă produse proaspete cât mai aproape de casă.

 „Mi-aș fi dorit să lucrăm mai degrabă la reguli și proceduri mai sigure pentru piețele agroalimentare în spații închise și la respectarea acestor reguli. Dar acum că există o hotărâre de guvern care închide piețele din spații închise de luni, n-avem încotro și trebuie să ne adaptăm. Împreună cu colegii din Centrul Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Timișoara, cu directorul SC Piețe SA și cu Poliția Locală am lucrat ieri și azi la o soluție pentru Piața Iosefin (care funcționează integral într-un spațiu închis) și pentru halele de carne și lactate din piețele Badea Cârțan, Doina, Lipovei, 700, Giroc și Dacia. În Piața Iosefin vom muta producătorii în parcarea din fața pieței și vom improviza o piață volantă. Circulația între Bulevardul Regele Carol I și Splaiul Tudor Vladimirescu va fi închisă”, a transmis primarul Dominic Fritz.

De asemenea, primarul a mai precizat că pentru comercianții de carne și lactate din toate piețele menționate mai sus, a început montarea căsuțelor folosite la târgurile de Crăciun și Paști în Piața Badea Cârțan și Piața 700. Așa toți producătorii/comercianții din piețele agroalimentare din Timișoara își vor putea vinde produsele în continuare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*