Administrație

Noutățile de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud

Noutățile de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud
Adora Beauty

Potrivit DRDP Timișoara, echipele antreprenorului Tirrena Scavi au început forajele la culeea 1 a podului care va trece peste Bega, în zona Ghiroda, în aceeași zonă fiind executate și umpluturi cu pământ și lucrări la stabilizarea podețelor. În zona localității Moșnița Nouă s-a lucrat la umpluturile cu balast, s-au făcut scarificări, iar terenul a fost stabilizat stratul de formă din balast cu dorosol.

În zona Utvin, la viitorul pasaj peste drumul existent DJ 591 (Timișoara – Sânmihaiu Român), s-a turnat o parte din elevația culeei 2, s-a făcut decofrarea pentru această culee și a început armarea culeei 1, alte lucrări fiind la umpluturile cu balast stabilizat și la demolări, pentru a face loc platformelor pentru foraje.

La intersecția cu DN 59 (Timișoara – Șag), unde șoseaua de centură va trece peste drumul național, urmează armarea piloților forați, iar în zona Chișoda, la pasajul care va trece peste drumul existent spre Mănăstirea Șag și Poligon, muncitorii au umplut fundațiile culeelor și a pilelor și urmează să se cofreze elevațiile.

Toate punctele unde s-au executat cercetări arheologice au fost închise.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*