ELECTORAL

Social democrații, primii la lipit afișe! Liberalii au lipsit de această dată

Social democrații, primii la lipit afișe! Liberalii au lipsit de această dată

S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare 2020. Chiar dacă anul acesta campania electorală este una atipică, partidele politice au venit să marcheze evenimentul de lipire a primului afiş electoral pentru alegerile la Senat şi Camera Deputaților.

La ora 00:00 reprezentanţii partidelor politice din Timişoara au ieşit în centrul oraşului pentru a lipi primele afişe electorale. Membrii staff-urilor de campanie au venit cu zeci de minute mai repede pentru a prinde un loc cât mai bun.

Astfel, social-democrații au fost primii care au lipit afișele cu candidații pentru funcția de deputați și senatori.“A început oficial campania electorală pentru alegerile parlamentare. Cu siguranță va fi o campanie grea, pentru simplul motiv că se va desfășura în perioadă de pandemie. Ne dorim să ajungem cu bine în luna decembrie și pe data de 6, oamenii să iasă și să voteze pentru viitorul lor, pentru următorii patru ani care se anunță cu mari provocări. Dumnezeu să ne ajute!”, a transmis Sorin Grindeanu, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor.

De cealaltă parte, liberalii au anunțat în ultimul moment că nu mai vin. “Având în vedere înmulţirea semnificativă a numărului de cazuri de COVID-19, precum și măsurile propuse astăzi de Președintele Klaus Iohannis, în ședinţa de Guvern, am decis să anulăm evenimentul tradiţional prin care marcam startul campaniei electorale – lipirea primului afiș la ora 00:00. PNL Timiș a luat această hotărâre în semn de respect faţă de locuitorii tuturor localităţilor carantinate”, a transmis Biroul de presă al PNL Timiș.

Membrii USR au transmis că: “Este o campanie atipică, în care trebuie să avem grijă unii de alții. Sănătatea este cea mai importantă și toată campania noastră așa va fi. Campania se va desfășura mai mult online. Am luat decizia să nu ieșim în stradă, materialele electorale se vor distribui prin poștă. Campania electorală se va desfașura prin intermeniul televiziunilor și online”, a declarat Nicu Fălcoi, candidat USR pentru Camera Deputaților.

Este o campanie foarte importantă pentru că ea va determina direcția pe care o va lua România în următorii patru ani. Noi suntem foarte încrezători că o să avem un rezultat foarte bun pe Timiș”, a precizat Raoul Trifan, candidatul USR pentru Senat.

Galerie Foto:


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*