Sănătate

DSP Arad atrage atenția asupra răcelilor de sezon

DSP Arad atrage atenția asupra răcelilor de sezon
Adora Beauty

Medicii de la DSP Arad atrag atenția asupra faptului că suntem în plin sezon al virozelor și infecțiilor respiratorii și îndeamnă arădenii ca, înainte de a se reîntoarce la muncă sau la școală, să contacteze medicul de familie, care îi poate îndruma spre pașii următori care trebuie urmați pentru a-i menține pe cei din jur dar și pe ei înșiși în siguranță.

„Atenție mare, anotimpurile reci sunt și anotimpurile virozelor, gripei și răcelii. Anul acesta, în contextul pandemiei Covid-19, este bine să fim mai prudenți ca niciodată și să cerem sfatul medicului în cazul în care avem simptome specifice: febră, frisoane, tuse, dureri în gât etc. Nu te trata singur acasă și nici nu frecventa cercuri sociale, căci riști să îi molipsești pe cei din jurul tău!”, au transmis reprezentanții DSP Arad.

Așadar, arădenii cu simptome de gripă sau răceală, sunt sfătuiți să își contacteze imediat medicul de familie și să urmeze tratamentul sau pașii indicați de acesta. „Nu e musai să ai Covid-19, dar e mai bine să excluzi această posibilitate, iar medicul de familie este singurul care te poate îndruma în acest sens. Vorba aceea, paza bună trece primejdia rea! Ajută-ne să te ajutăm! Împreună suntem mai puternici!”, spun cei de la DSP Arad.

Sursa: glsa.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*