Eveniment

Trei albanezi care au încercat să intre ilegal în ţară, opriţi la frontiera cu Serbia

Trei albanezi care au încercat să intre ilegal în ţară, opriţi la frontiera cu Serbia
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în zona de competenţă trei cetăţeni din Albania care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen. Cei trei albanezi au fost preluaţi de către autorităţile sârbe în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.

Marți, în jurul orei 23.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, judeţul Timiş, au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în urma căreia au depistat, în apropierea localității de frontieră Jimbolia, la 100 de metri în interior, trei persoane de sex masculin care nu își justificau prezența în zonă.

Poliţiştii de frontieră i-au dus pe cei în cauză la sediul instituţiei pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni albanezi, cu vârste cuprinse între 21 și 33 de ani.

Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cei trei bărbați au fost preluaţi de către autorităţile sârbe, în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.

 

foto: arhivă

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*