Cultură

CONCURS FOTO – Cea Mai Frumoasă Casă din Banat

CONCURS FOTO – Cea Mai Frumoasă Casă din Banat
Adora Beauty

Care este pentru tine Cea mai Frumoasă Casă din Banat? Muzeul National al Banatului desfășoară un concurs foto adresat fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă. 

“Asteptăm fotografiile voastre alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și denumirea fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail concursmnab@gmail.com. Concurenții pot participa cu cel mult 3 propuneri candidate la titlul de ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat”, iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală”, transmit reprezentantii Muzeului National al Banatului.

În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele.
1 Decembrie e data în care se vor anunța câștigătorii. Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este 20 noiembrie 2020.
Juriul este format din: Marius Cornea – muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.
Premiile, constând în cărți și obiecte de artă vor fi în valoare de 6000 lei, și vor fi împărțite astfel:
Locul I: 3.000 lei
Locul II: 2.000 lei
Locul III: 1.000 lei
Finalistele, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2021. Marea Câștigătoare se va regăsi și pe coperta agendei MNaB 2021.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*